Bedrijfsgegevens en andere belangrijke zaken


Salon AnnexX

0317-310705

De Beyerstraat 6a         6871 AZ Renkum               

 info@salonannexx.nl   www.salonannexx.nl


BTW nummer: NL001860998B81


IBAN nummer: NL 22 RABO 0150768214

KVK nummer: 30266214

KRP nummer A.M. Jansen: 10241 

KRP nummer S. Versteeg: 16433


AGB Code Salon: 96 058 661

AGB Code A.M. Jansen: 96 008 611

AGB Code S. Versteeg: 96 101 452

Lid van Procert voor het declareren van medische voetverzorging.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden rechtstreeks, anders kunt u terecht bij een podotherapeut in de regio om via de ketenzorg in aanmerking te komen voor een vergoeding.

Afspraken en huisregels:

  • Prijzen onder voorbehoud, de exacte prijzenlijst kunt u per folder verkrijgen in onze salon.
  • Behandelingen zijn op afspraak.
  • Gelieve geen huisdieren en kinderen mee te nemen tijdens een behandeling. Voor u en andere cliënten willen en kunnen wij zo de rust, hygiëne en veiligheid garanderen. We werken met bepaalde vloeistoffen in onze salon die we niet constant bewaken kunnen, zowel vele werkmaterialen als verkoopproducten.
  • Wilt u een afspraak annuleren? Dat kan 24 uur van te voren. In het weekend of maandag kunt afbellen door een mail te sturen of het antwoordapparaat in te spreken. Wij kunnen eventueel een andere cliënt inboeken, zodat we geen onnodige inefficiëntie krijgen in de agenda. Zegt u toch te laat af, dan bereken wij de volledige kosten aan u door. Ingeval van ziekte, ongeval of andere niet- beïnvloedbare situaties, waarop u de afspraak niet kunt nakomen, kunt u rekenen op ons volle begrip.


AVG/ Privacy:


Disclaimer en voorwaarden website:

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.
  • Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld. Sommige aanbiedingen kunnen zijn verlopen, omdat we vaak wisselen in aanbiedingen en kortingen, de website geeft geen recht op het claimen van de aanbiedingen of kortingen.
  • Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
  • Kortom wij wijzen u er op dat aan de inhoud van de website geen rechten kunnen worden ontleend.