Heeft u huidproblemen?

Heeft u een vette huid met onzuiverheden, bultjes of ontsierende puistjes? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk last van acne.

Heeft u een of meerdere ontsierende littekens op uw lichaam en wilt u daar graag vanaf? Met diverse intensieve, pijnloze behandelmethodes kunnen we uw littekens optisch verkleinen!

Vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dit zijn typische symptomen van een rosacea en couperosehuid.

Voor alle deze huidproblemen bieden we op maat gemaakte programma's aan met behulp van zuren, peelings of bindweefselmassage al of niet in combinatie met de diamond touch, behalen we geweldige resultaten.


HUIDVERBETERING

 

Cenzaa werkt in haar behandelingen met producten die zeer hoge concentraties werkstoffen [cosmeceuticals] bevatten, tot wel 39,4%! Voor ieder huidtype en huidconditie heeft Cenzaa passende behandelingen die uw huid die extra boost geven die het nodig heeft om uw huidwens of huidprobleem aan te pakken.


Heeft u huidwensen?

Is uw huid aan stress onderhevig en heeft uw huid een grijze of gelige uitstraling? Uw huid heeft dan de behoefte aan een betere doorbloeding en nieuwe huidlagen.

Heeft u last van storende pigmentplekjes? Verbrandt uw huid snel in de zon? Uw huid is kwetsbaar en verdient dagelijks bescherming tegen vrije radicalen en UV-straling.

Vertoont uw huid rond de ogen, hals en decolleté de eerste lijntjes? Wilt u graag een stralende egale huid met strakke contouren? Ga voor maximaal resultaat.

Voor alle deze huidproblemen bieden we op maat gemaakte programma's aan met behulp van zuren of bindweefselmassage al of niet in combinatie met de diamond touch, behalen we geweldige resultaten.